Aktiviteter

 

Ungdomsklatring
For ungdom som har fylt 13 år og gjennomført og bestått brattkortprøven og er medlemmer av Harstad Klatreklubb. Fokus på god sikringsteknikk og sosialt samvær. Gruppa ledes av to voksne instruktører med Klatreleder Inne-kurs. Mulighet for lån av tau, sele og sko til ungdom.

Gruppa bruker Spond (egen app, legg til gruppa ved å søke på kode KKNVI) for å koordinere klatring. All info om trening kommer der, ikke på Facebook.

Høst/vinter 2021/2022 har ungdomsgruppa klatring hver onsdag 17.00-18:30.

Familieklatring

Tilbud for familier som ønsker å klatre sammen med barna sine og andre familier. Foreldre må sikre egne barn ved tauklatring - det er derfor nødvendig med brattkort/topptaukort. Mulighet for lån av tau, sele og sko til barn. Buldring (klatring uten tau) og noen runder med prøve-på klatring (andre voksne sikrer barnet) er en mulighet for dem uten brattkort, men foreldre må uansett være til stede med sine barn.
Gruppa koordinerer seg på Facebook, på gruppa Familieklatring. Søk om å bli medlem og ta en prat med administratorene på gruppa.

Høst/vinter 2021/2022 er det famileklatring hver torsdag 18.00-19:15.

Brattkortkurs
For barneklatring som foregår mest på topptau, er det tilstrekkelig å kun lære å sikre på topptau. Dette er et kortere og billigere kurs, og anbefales for foreldre som vil komme i gang med å sikre barnet sitt. 
Se fanen Kurs

Pondusklatring
Hver mandag kl 20.00 er alle voksne velkommen på en klatreøkt. Spesielt de uten klatrepartner er velkommen. Du må kunne sikre, men etter avtale kan du komme for å øve deg på brattkort-test om du ikke har fått avlagt denne enda. Startet opp høst 2021.