Aktiviteter

 

Ungdomsklatring
For ungdom som har fylt 13 år og gjennomført og bestått brattkortprøven og er medlemmer av Harstad Klatreklubb. Fokus på god sikringsteknikk og sosialt samvær. Gruppa ledes av to voksne instruktører med Klatreleder Inne-kurs. Mulighet for lån av tau, sele og sko til ungdom.

Gruppa bruker Spond (egen app, legg til gruppa ved å søke på kode KKNVI) for å koordinere klatring. All info om trening kommer der, ikke på Facebook.

Høst/vinter 2021/2022 har ungdomsgruppa klatring hver onsdag 17.00-18:30.

Familieklatring

Tilbud for familier som ønsker å klatre sammen med barna sine og andre familier. Foreldre må sikre egne barn ved tauklatring - det er derfor nødvendig med brattkort/topptaukort. Mulighet for lån av tau, sele og sko til barn. Buldring (klatring uten tau) og noen runder med prøve-på klatring (andre voksne sikrer barnet) er en mulighet for dem uten brattkort, men foreldre må uansett være til stede med sine barn.
Gruppa koordinerer seg på Facebook, på gruppa Familieklatring. Søk om å bli medlem og ta en prat med administratorene på gruppa.

Høst/vinter 2021/2022 er det famileklatring hver torsdag 18.00-19:15.

Brattkortkurs
For barneklatring som foregår mest på topptau, er det tilstrekkelig å kun lære å sikre på topptau. Dette er et kortere og billigere kurs, og anbefales for foreldre som vil komme i gang med å sikre barnet sitt. 
Se fanen Kurs

Jenteklatring
Høsten 2023 startet vi opp med Jenteklatring. Et uformelt treffpunkt for jenter, der et knippe engasjerte medlemmer hjelper til som verter og tilretteleggere. Mer informajson i facebook-gruppa HKK Jenteklatring. Bli med her!

Pondusklatring
Hver mandag kl 19:30 er alle voksne velkommen på en klatreøkt. Spesielt de uten klatrepartner er velkommen. Du må kunne sikre, men etter avtale kan du komme for å øve deg på brattkort-test om du ikke har fått avlagt denne enda. Startet opp høst 2021. 
PS: "Pondus" antyder aldeles ikke at dette er en mannegreie! Jenter er i høyeste grad velkomne!

Sjefspondus Göran Elwinger kan kontaktes på 90 28 80 91.
Høsten 2021 startet HKK opp med særdeles uformell pondusklatring, et tilbud med "fast" oppmøtetidspunkt for de som ikke nødvendigvis har en fast klatrekompis. Mandager ca kl 20 kom det rekende pondusklatrere inn i Hålogalandshallen. For noen hadde Covid-restriksjonene ført til at det var lenge siden sist, andre hadde ikke klatret på årevis siden de ikke hadde noen å klatre med. Noen hadde fått brattkort omtrent på tiden Moses kom med steintavlene og noen hadde et rykende ferskt utstedt fra klubben. Noen hadde bodd i byen årevis, mens andre ble lokket hit nylig av jobb, kjærlighet eller studier. Som et resultat av denne Pondusklatringen så ble det dannet et nettverk for de som vil klatre, men mangler noen i den andre enden av tauet. Så alle sammen se opp for pondusklatrere, og ta imot nye ansikter som trenger en taukompis.