SISTE DRIFTSMELDINGER

1.juli: SOMMERFERIE. Klatrevegg er tilgjengelig for medlemmer med Taplock. Ikke-medlemmer (drop-in) må forholde seg til hallenes åpningstider (0830-1500 man-fre, stengt helger) eller alliere seg med medlemmer. Ytterdørene kan likevel være stengt i åpningstidene. Da må vaktmester kontaktes (tlfnr på lapp ved Hålogalandhallen ytterdør). Merk at vaktmester kan være ute på oppdrag og det kan ikke forventes at vaktmester skal komme løpende for å åpne. Kort sagt: Redusert servicenivå i sommerferien for ikke-medlemmer. Samme upålitelige tilgang til buldreHula i Harstadhallen, der har ingen taplocktilgang. Vi beklager, men slik er det med et entusiastdrevet anlegg på kommunal tomt. Les forøvrig FAQ for utstyrsutlån-informasjon.

3.juni: Klatreveggen er åpen med masse nye klatreruter! Velkommen!

Praktisk info:
Kode til hengelåser: Oppgitt i velkomstmail til nye medlemmer. Drop-in: Kode fås når man sender mail til hkkdropin@gmail.com
Kode til dør HULA: Samme som hengelåser. Drop-in: Kode fås når man sender mail til hkkdropin@gmail.com
Ytterdør Hålogalandshallen: Låses opp med Tapplock-app: E-nøkkel til ytterdøra - kun for medlemmer. Se FAQ på hjemmesiden hvordan du kan søke om tilgang. Drop-in: Se info på lapp på ytterdør dersom ytterdør stengt i åpningstidene. 
VIPPS-app: Ikke-medlemmer må betale klatring via VIPPS. Klistremerker i hallen, #560664.


Velkommen til Harstad Klatreklubbs hjemmesider!

Det meste av nyheter og oppdateringer for klubben går gjennom vår facebookside. På facebook informerer vi om nye kurs, endringer og tilpasninger i forhold til åpningstider og andre begrensinger i tilgjengelighet. Du finner svar på ofte stilte spørsmål på vår FAQ-side.

I Harstad Klatreklubb foregår det meste av aktiviteten på individuelt arrangert basis, da våre medlemmer er fri til å bruke klatrevegg og buldrehule innenfor flerbrukshallens åpningstider. Vi prøver å gjennomføre flere brattkortkurs i året, og vi har ungdomsgruppe samt familieklatring som organiseres jevnlig av engasjerte frivillige.

For mer info om oss og våre tilbud, sjekk de respektive sidene her på vår hjemmeside.