Utendørs buldring

Inner Aun

Ved Inner Aun har lokale klatrere funnet og utviklet et buldrefelt. Buldrene ligger fra 5 - 15 minutters gange fra parkering. Obs! 'Parkeringen' er egentlig en snuplass, viktig at klatrere ikke blokkerer når de parkerer der.

Klatrefører for Inner Aun

Grytøya (Bjarkøyforbindelsen)

Ved Bjarkøyforbindelsen på Grytøya har lokale klatrere funnet og utviklet et buldrefelt. Parkering finner man enten i svingen før tunnelen, eller like før man kjører inn i tunnelen. Buldrene er spredt med 5-25 minutters gange fra parkering.

Klatrefører for Bjarkøyforbindelsen

Myklebostad (Russvika)

Russvika på Tjeldøya ligger i Tjeldsund kommune helt nord i Nordland. Området er naturskjønt, og buldrefeltet ligger i spredt furuskog. Like ved parkeringen ligger det en 300 meter lang strand med utsikt mot Vestfjorden. Det er oppdelt i 2 områder; Russvika og Kultursektoren. Ved Russvika ligger buldrene 5-10 minutters gange unna parkeringen, mens i Kultursektoren er anmarsjen litt lengre unna parkering. Det tar i overkant av én time å kjøre fra Harstad til Russvika.
Fører er sist oppdatert 31.mai 2022 (v4)

Klatrefører for Tjeldøya (Myklebostad)

Utenfor Harstadregionen

I Lofoten er det mange etablerte områder, disse er beskrevet i Jonas Paulssons "A comprehensive guide to Bouldering in Lofoten" som kan kjøpes på nett og klatrebutikker. Narvik klatreklubb har også en klatrefører for utebuldring under arbeid på sine nettsider.