SISTE DRIFTSMELDINGER

7.september. Dette er også siste oppdatering på vår Facebook.

  • HÅLOGALANDSHALLEN er nå stengt av kommunen for lysoppgradering. Tapplock-nøkkelen fungerer ikke. Forventer re-åpning 28.sept. Buldrehula er åpen, se eget punkt.

  • NYE KLATRERUTER: Nye ruter skrus i uke 39, da hallen er uansett stengt. Dugnad i forkant av dette - invitasjon kommer.

  • HULA:  Buldrehula er nå klargjort og tilgjengelig kun i Harstadhallens normale åpningstider. MAKS 3 personer samtidig! Klatrere må opprettholde indrejustis på dette selv. Årsak: Smittevern og 1m-regel 🦠. Hovedinngang er låst - ta forbindelse med vaktmestre for å bli låst inn (952 87 973). Kode på dør - kode får du som medlem eller når du registrerer drop-in.

  • MOONBOARD er nå satt sammen. Det er ikke 100% ferdig, og tjukkas mangler. Vær varsom. Veildedning er hengt opp ved moonboardet.

  • KURS: Påmelding til brattkortkurs i uke 42 er nå publisert på facebook. Direktelink til påmelding: https://www.deltager.no/brattkortkurs_12102020


Velkommen til Harstad Klatreklubbs hjemmesider!

Det meste av nyheter og oppdateringer for klubben går gjennom vår facebookside. På facebook informerer vi om nye kurs, endringer og tilpasninger i forhold til åpningstider og andre begrensinger i tilgjengelighet. Du finner svar på ofte stilte spørsmål på vår FAQ-side.

I Harstad Klatreklubb foregår det meste av aktiviteten på individuelt arrangert basis, da våre medlemmer er fri til å bruke klatrevegg og buldrehule innenfor flerbrukshallens åpningstider. Vi prøver å gjennomføre flere brattkortkurs i året, og vi har ungdomsgruppe samt familieklatring som organiseres jevnlig av engasjerte frivillige.

For mer info om oss og våre tilbud, sjekk de respektive sidene her på vår hjemmeside.Powered by: Bloc