SISTE DRIFTSMELDINGER

25.oktober. Dette er også siste oppdatering på vår Facebook.

  • HÅLOGALANDSHALLEN: STENGT mandag 26.okt kl 16-19.30 pga HIND-trening 🏃‍♀️. Treningstidfordeling ikke helt landet, endringer kan komme senere. Ellers normal drift. Husk Bent Høies meter.
  • HULA er nå åpen som normalt, nye ruter er kommet opp. Tilkomst kan være stengt pga kampavvikling i Harstadhallen, ta forbindelse med vaktmester i så tilfelle. Husk maks 3 stk fra ulike smittekohorter 🦠.
  • FASTE TRENINGSTIDER for ungdomsgruppe onsdag 17.00-18:30 og familieklatring torsdag 17:30-18:45 i Hålogalandshallen. Ved disse tidspunktene kan det være trangt i vertikalveggen.
  • GRADERINGER: Det rapporteres om høy valgdeltagelse på graderingsavstemmingen 🗳 . Vi lar grads-voteringen pågå i et par uker til. 
  • RUTESKRUERGRUPPE: Se siste post på siden. Vi har fått flere interesserte, og det er plass til flere. Bli med på noe sosialt og lærerikt!
  • Minner om sikkerhet og klatrevakt-ordningen, se egen post🚨.
Velkommen til Harstad Klatreklubbs hjemmesider!

Det meste av nyheter og oppdateringer for klubben går gjennom vår facebookside. På facebook informerer vi om nye kurs, endringer og tilpasninger i forhold til åpningstider og andre begrensinger i tilgjengelighet. Du finner svar på ofte stilte spørsmål på vår FAQ-side.

I Harstad Klatreklubb foregår det meste av aktiviteten på individuelt arrangert basis, da våre medlemmer er fri til å bruke klatrevegg og buldrehule innenfor flerbrukshallens åpningstider. Vi prøver å gjennomføre flere brattkortkurs i året, og vi har ungdomsgruppe samt familieklatring som organiseres jevnlig av engasjerte frivillige.

For mer info om oss og våre tilbud, sjekk de respektive sidene her på vår hjemmeside.Levert av IdrettenOnline