SISTE DRIFTSMELDINGER

27.sept: I samsvar med oppgraderingen og nyskruing av klatreveggen, vil klubben også oppgradere løsningen vi bruker for medlemmers tilgang på nøkkelboks for å komme inn i hallen. Når veggen åpner igjen, vil medlemmer med tilgang til klubbens Tapplock, være nødt til å bruke den nye løsningen for å komme inn. Endringen er primært for administrasjonen av medlemmer og tilgang, men brukere vil være nødt til å installere en annerledes app (Tapplock Enterprise User). Den finnes i App Store / Play Store, og man logger inn med sin eksisterende bruker. Appens funksjon er ellers lik den forrige. Denne endringen vil være i effekt fra 4. okt.

20.sept:

  • Klatreveggen Hålogalandshallen er nå STENGT for nedskruing, maling og ruteskruing, 20.sept - 3.oktober. 
  • Utvidelse av klatreveggen er også i gang. Tjelmeland Friksjon A/S bygger 90 nye kvadrat, ferdig 3.oktober.
  • Buldrehula er nå tillatt åpen i HELGENE. Det vil si fremdeles stengt man-fre pga vaksinering i Harstadhallen


Praktisk info:

Tapplock-app: E-nøkkel til ytterdøra - kun for medlemmer. Se FAQ på hjemmesiden hvordan du får tildelt tilgang.
VIPPS-app: Ikke-medlemmer må betale klatring via VIPPS. Klistremerker i hallen, #560664.
Kode til hengelåser: Oppgitt i velkomstmail til nye medlemmer, egen mail i februar til gamle medlemmer. Drop-in: Kode fås når man sender mail til hkkdropin@gmail.com


Velkommen til Harstad Klatreklubbs hjemmesider!

Det meste av nyheter og oppdateringer for klubben går gjennom vår facebookside. På facebook informerer vi om nye kurs, endringer og tilpasninger i forhold til åpningstider og andre begrensinger i tilgjengelighet. Du finner svar på ofte stilte spørsmål på vår FAQ-side.

I Harstad Klatreklubb foregår det meste av aktiviteten på individuelt arrangert basis, da våre medlemmer er fri til å bruke klatrevegg og buldrehule innenfor flerbrukshallens åpningstider. Vi prøver å gjennomføre flere brattkortkurs i året, og vi har ungdomsgruppe samt familieklatring som organiseres jevnlig av engasjerte frivillige.

For mer info om oss og våre tilbud, sjekk de respektive sidene her på vår hjemmeside.Levert av IdrettenOnline