SISTE DRIFTSMELDINGER

Fra 15.februar er vi tilbake i tilnærma vanlig aktivitet. Mange infomeldinger her på veggen i det siste, så her kommer en oppsummering med alt du trenger å vite 🤞

1) All veggklatring må bookes. «Timelister» på Spond. Les hvordan det fungerer under "Innlegg" i Spond-appen: https://group.spond.com/SEJEZ 

2) HULA bookes via excelark, link her. Moonboard ingen booking - men hold avstand. 

3) Drop-in er tilgjengelig, men pga ofte låste dører til hallene kan det være problematisk om man er alene. Også drop-in må booke i Hula og i veggen. Husk å vippse betaling.

4) Anbefaler medlemskap + taplock-tilgang. Se FAQ på hjemmesida for hvordan du fikser. 

5) Hind-treninger, familie- og ungdomsklatring som normalt. Veggen er da stengt. Spond-bookinga er oppdatert med klokkeslett/dag.

6) Kode på kodelåser bytta for 2021. Mail til alle betalende medlemmer pr 9.feb. Sjekk spam, eller ta kontakt om du burde fått. 

7) Taplock-tilgang ble resatt 28.jan. Betalte du 2021-faktura etter dette, må du søke tilgang på nytt 😕


Hold avstand - bruk håndsprit - og ha det megafett med klatring igjen💪🤩
14.januar sendte vi ut dette nyhetsbrevet til alle medlemmer:  Velkommen til klatring i 2021

   

  Kjære alle medlemmer

   

  Klatreåret har fått en lei start, med nasjonale og kommunale restriksjoner som i skrivende stund hindrer oss i å klatre i Hålogalandshallen og Hula frem til iallefall 24.januar. Dette er kjipt, men det er lite å få gjort med. Vi håper alle er gira på å finne fram kalk og klatresko igjen om ikke lenge - da skal klubben være klare til å tilby trening og klatreglede for store og små, selv om vi må regne med at enkelte tiltak vil måtte vedvare.

  Straks sender vi ut fakturaer for medlemskap 2021. Vær oppmerksom på at studenter/skolelever selv velger korrekt pris i en nedtrekksmeny, der "Standard Medlem" står som utgangspunkt. Barn er under 18 år, og elever ved vgs og studenter må kunne fremlegge gyldige studentbevis ved spot-sjekk, men dette er i bunn og grunn en tillitsbasert greie.
  Husk at medlemskap først er gyldig etter at faktura er betalt.
  Har du spørsmål til faktura, ta kontakt med admin@harstad-klatreklubb.no. Sjekk gjerne spamfilter før faktura meldes savnet. For familiemedlemskap sendes faktura til den som er registrert som "familieoverhode".

   

  For 2021 har vi avstemt prisingen mellom de ulike kategoriene, og som varslet også økt prisen noe. For de fleste er økningen ca en hundrelapp pr år. Styret har planer for klubbens utvikling, og prisen justeres for å reflektere dette. Prisliste er oppdatert på hjemmesiden.

  Vår ambisjon for 2021 er å gjøre HKK til en enda bedre klubb! Vi skal først og fremst levere bra og trygg klatring - for alle. Vi ønsker også å legge til rette for en (post-covid) sosial møteplass for klatrere, treningsfasilitetene skal bli enda bedre, mange nye grep skal kjøpes inn, klubbmedlemmer kan få låne crashpads til å teste den gode ute-buldringen i området, og vi starter planlegging av en utvidelse av klatreanlegget.

  I 2020 var vi flere medlemmer enn noen gang. Vi håper på din deltagelse og medlemskap i 2021 også. Velkommen skal du være :)

  På vegne av hele styret i Harstad Klatreklubb,

   

  Vennlig hilsen
  Håvard Skomedal Torvanger
  Leder
Velkommen til Harstad Klatreklubbs hjemmesider!

Det meste av nyheter og oppdateringer for klubben går gjennom vår facebookside. På facebook informerer vi om nye kurs, endringer og tilpasninger i forhold til åpningstider og andre begrensinger i tilgjengelighet. Du finner svar på ofte stilte spørsmål på vår FAQ-side.

I Harstad Klatreklubb foregår det meste av aktiviteten på individuelt arrangert basis, da våre medlemmer er fri til å bruke klatrevegg og buldrehule innenfor flerbrukshallens åpningstider. Vi prøver å gjennomføre flere brattkortkurs i året, og vi har ungdomsgruppe samt familieklatring som organiseres jevnlig av engasjerte frivillige.

For mer info om oss og våre tilbud, sjekk de respektive sidene her på vår hjemmeside.Levert av IdrettenOnline