SISTE DRIFTSMELDINGER

10.mai

  • Hallene er stengt torsdag 13.mai og mandag 17.mai. Taplock for medlemmer, husk å bruke Spond uansett.
  • Klubben planlegger neste brattkortkurs i starten av juni.

Vi er nå åpen for klatring, siden vår aktivitet kan jamføres med treningssenter. Vi er pålagt å begrense maks antall og legge til rette for smittesporing. Derfor er det UTROLIG viktig at ALLE etterlever følgende regler:

1) All veggklatring bookes. «Timelister» på Spond. Les hvordan det fungerer under "Innlegg" i Spond-appen: https://group.spond.com/SEJEZ 

2) HULA bookes via excelark, link her. Moonboard ingen booking - men hold avstand. 

3) Hind-treninger, familie- og ungdomsklatring som normalt. Veggen er da stengt. Spond-bookinga er oppdatert med klokkeslett/dag.


Hold 2 meter avstand til andre enn taulaget ditt - bruk håndsprit - og ha det megafett med klatring igjen💪🤩

Velkommen til Harstad Klatreklubbs hjemmesider!

Det meste av nyheter og oppdateringer for klubben går gjennom vår facebookside. På facebook informerer vi om nye kurs, endringer og tilpasninger i forhold til åpningstider og andre begrensinger i tilgjengelighet. Du finner svar på ofte stilte spørsmål på vår FAQ-side.

I Harstad Klatreklubb foregår det meste av aktiviteten på individuelt arrangert basis, da våre medlemmer er fri til å bruke klatrevegg og buldrehule innenfor flerbrukshallens åpningstider. Vi prøver å gjennomføre flere brattkortkurs i året, og vi har ungdomsgruppe samt familieklatring som organiseres jevnlig av engasjerte frivillige.

For mer info om oss og våre tilbud, sjekk de respektive sidene her på vår hjemmeside.



Levert av IdrettenOnline