SISTE DRIFTSMELDINGER

27.juni:

  • Sommerferie-åpningstider i Hålogalandshallen. Drop-in (uten følge med medlemmer som har taplock) er begrenset til 07:30-15:00 hverdags (dersom dør låst i dette tidsrommet, kontakt vaktmester). Utover dette er dessverre ytterdørene låst. Medlemmer med taplock-tilgang kan låse seg inn. Husk at du er ansvarlig for at ubudne gjester ikke kommer seg inn i hallen.
  • Harstadhallen skal benyttes til vaksinering fra ca 16.juni og ut sommeren. Foreløpig beskjed fra kommunen er at det betyr stengt Buldrehule hele perioden. Eventuelle oppdateringer publiseres her og på Facebook-siden vår.
  • Vi fortsetter med smittesporing. HKKs måte å smittespore er via appen SPOND. Vi krever at alle som klatrer, "booker" time her. Dette gjelder dessverre også drop-in (det tar ikke mange minuttene å fikse app og bruker). Se neste punkt.

All veggklatring bookes. «Timelister» på Spond. Les hvordan det fungerer under "Innlegg" i Spond-appen: https://group.spond.com/SEJEZ 
Moonboard ingen booking - men hold avstand.

Hold 2 meter avstand til andre enn taulaget ditt - bruk håndsprit - og ha det megafett med klatring igjen💪🤩

Velkommen til Harstad Klatreklubbs hjemmesider!

Det meste av nyheter og oppdateringer for klubben går gjennom vår facebookside. På facebook informerer vi om nye kurs, endringer og tilpasninger i forhold til åpningstider og andre begrensinger i tilgjengelighet. Du finner svar på ofte stilte spørsmål på vår FAQ-side.

I Harstad Klatreklubb foregår det meste av aktiviteten på individuelt arrangert basis, da våre medlemmer er fri til å bruke klatrevegg og buldrehule innenfor flerbrukshallens åpningstider. Vi prøver å gjennomføre flere brattkortkurs i året, og vi har ungdomsgruppe samt familieklatring som organiseres jevnlig av engasjerte frivillige.

For mer info om oss og våre tilbud, sjekk de respektive sidene her på vår hjemmeside.Levert av IdrettenOnline